sreda, 21. september 2011

Tičina masa

Ker mi je bila ta zadev s tortami všeč in prvi dve, sta ne glede na svojo "lepoto", poželi uspeh med domačimi, se je moja zgodba nadaljevala. Vsakokrat, ko sem imela trenutek časa, sem "skočila" na kulinariko (www.kulinarika.net). Nisem in nisem se mogla nagledati vseh slik, ki so tam objavljene. To je prava umetnost. In med branjem sem naletela na tičino maso. Kaj za eno čudo to je!? Ko sem ugotovila, da je to tista lepa gladka oblekica, ki jo imajo tortice, neke vrste jedilni plastelin, je moja radovendnost postala še močnejša. Seveda sem potem prebrala vse po dolgem in po čez, kar sem našla o tičini masi. Seveda tudi to, kako se jo naredi. Treba je bilo preizkusiti. Tako sem v 3. krogu preizkusila recept za Bounty torto in tičino maso. Mojim gostom je bilo oboje všeč. In seveda, bila sem presrečna.


Ni komentarjev:

Objavite komentar